Vikariat, Psykolog till Barn-och ungdomspsykiatrin, mottagning Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vår uppgift är att bedöma, utreda och behandla allvarlig psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona samt mellanvård i Karlshamn och Karlskrona. Mellanvården i Karlskrona finns på Kastanjevillan som också är BUP Blekinges heldygnsvård. Vi tillhör förvaltningen Nära Vård och har ett nära samarbete med bland annat Habiliteringen och Vuxenpsykiatrin. Vi har också en nystartad utredningsenhet ihop med Habiliteringen. Kliniken erbjuder goda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling i form av till exempel utbildning och handledning. Vi förespråkar teamarbete inom kliniken och har samverkan med andra inrättningar såsom barnhabilitering, barnklinik, skola, socialtjänst, vuxenpsykiatri och primärvård. Eftersom en av våra psykologer skall ha ett års tjänsteledighet söker vi nu en vikarie.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett öppenvårdsteam där dina arbetsuppgifter blir att arbeta med bedömning, utredning, diagnostik samt behandling med barn, ungdomar och deras familjer. I tjänsten ingår att till viss del arbeta i vår gemensamma utredningsenhet. Du deltar i olika samverkansformer med vårdgrannar. Klinikens mål är att erbjuda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling som psykolog och medarbetare. Det finns goda möjligheter att specialisera dig inom något område.

Kvalifikationer

Legitimerad Psykolog. Legitimerad psykoterapeut, specialistkompetens och/eller erfarenhet av psykoterapeutiskt och barnpsykiatriskt arbete är meriterande. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, samt övriga psykologutredningar med barn, ungdomar och familjer är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-16
Ansök senast
2020-11-08
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lars Persson
  Avd. chef Mottagningen Karlshamn
  Telefon: 0734-471647
  E-post: Lars Persson
 • Jennie Eriksson
  Psykolog vid mottagningen Karlshamn
  Telefon: 0454 -732897
  E-post: Jennie Eriksson
 • Donny Glimmefors
  Psykologförbundet
  Telefon: 0455-735841
  E-post: Donny Glimmefors

Ansökan

Referensnummer: A980817
Ansök

Övrig information

Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Detta kan erhållas från Polismyndigheten. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?