Sjuksköterska till njursektionens PD och dialysmottagning i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och vi bedriver verksamhet vid sjukhusen i både Karlskrona och Karlshamn. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Dialysmottagningen i Karlshamn bedriver njursjukvård och verksamheten omfattar hemodialys (HD), peritonealdialys (PD) och njurmottagning. Dialysen, som har 14 behandlingsplatser, är öppen måndag till lördag med kvällsöppet måndagar, onsdagar och fredagar. Njur- och PD -mottagningen har öppet dagtid, måndag till fredag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt glada gäng på njurmottagningen som tillsammans med teamet skall driva och utveckla peritonealdialysverksamheten i Blekinge. Arbetet bygger på ett personcentrerat förhållningssätt. Peritoenaldialys är en behandling som patienten tränas att själv utföra och arbetet består av coaching, utbildning och problemlösning samt att förankra en hållbar väg för PD-patienten i vården. Arbetet innefattar även tjänstgöring på dialysmottagningen och viss helgtjänstgöring ingår. Upplärningen sker tillsammans med vana kollegor. Du får en individuell introduktionsperiod så Du som sjuksköterska ska känna Dig trygg innan Du självständigt arbetar på dialys och PD-mottagningen.

Kvalifikationer

Det är ett krav att du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av njursjukvård och/eller dialysarbete, där erfarenhet av PD behandling är mycket meriterande. Om du har handledarutbildning är det meriterande. Du bör vara intresserad av teknik i vården och kunna arbeta självständigt. Som person är du engagerad, noggrann och flexibel. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2020-11-16
Ansök senast
2020-11-29
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Medicinklinik-Njurmottagning-Karlshamn/

Upplysningar

  • Maria Sundström
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 23 36
  • Sanna Magnell
    Vårdförbundet
    E-post: Sanna Magnell

Ansökan

Referensnummer: A987748
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?