Tekniker med inriktning snickeri till Drift- och underhåll i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster. Region Blekinge disponerar ca 270.000 kvm lokaler, där drift-och underhållsavdelningen i Karlshamn ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den västra delen av länet. Vi söker nu en tekniker med inriktning snickeri till avdelningen där vi i idag är omkring 15 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som tekniker med inriktning mot snickeri arbetar du inte bara med underhåll och reparation av inventarier och fastigheter inom Region Blekinge utan även med tillsyn och skötsel av övriga fastighetstekniska system. Exempel på detta kan vara filterbyte till ventilation och backspolning av vattenreningsanläggningar, hantering av lås och nyckelsystem. Inom ditt ansvarsområde är du delaktig i framtagande och uppdateringar av rutiner. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning mot bygg, fastigheter eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har mycket god samarbetsförmåga, är kreativ och lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ett målinriktat arbetssätt. Du är välinformerad och intresserad av utvecklingen inom arbetsområdet och har förmåga att planera ditt arbete både på lång och kort sikt. Du är även beredd att bredda dina kunskaper inom de övriga fastighetstekniska områdena som t ex ventilation, vatten och elsystem. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet inom styr- och reglerteknik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet. B-körkort krävs. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Installation, drift, underhåll
Yrkeskategori
Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Teknik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange därför löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2021-05-29
Ansök senast
2021-06-20
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Mats Karlsson
  Avdelningschef, drift- och underhåll Karlshamn
  Telefon: 0454-73 29 19
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-73 61 40
 • Sven-Erik Svensson
  Kommunal
  Telefon: 0454-73 29 65

Ansökan

Referensnummer: A1034857
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?