Logoped till Habiliteringen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Är du logoped och vill göra en positiv skillnad för människor med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en logoped till barnteam på habiliteringen i Karlskrona. Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som logoped i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har du också möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig kontinuerlig handledning, regelbundna yrkesträffar och möjlighet till kompetensutveckling. Som ny logoped på habiliteringen kommer du att få en grundlig introduktion och yrkeshandledning av erfaren yrkeskollega. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlskrona och en i Karlshamn men ser sig som en habilitering med ett gott och nära samarbete mellan avdelningarna.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete med komplexa och utvecklande patientärenden. Hos oss arbetar vi i team och du har möjligheter att få arbeta med långvariga patientkontakter, utgöra ett stöd för våra patienter, vara med och förändra, uppleva och utveckla. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med erfaren yrkeskollega och kompetenta teamkollegor. I det dagliga arbetet får du ett varierat och omväxlande arbete där de största frågeställningarna är ät-och svälj problematik, alternativ kommunikation samt språkstörning. Du deltar aktivt i teamets utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete. Förutom bedömning och behandling vid sväljsvårigheter och kommunikationsstörningar ger du stöd och konsultation till patienten, familjen, anhöriga och nätverket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Vi vill gärna att du har erfarenhet av arbete med patienter inom habiliteringens målgrupp. För att trivas och lyckas med arbetet hos oss tror vi att du trivs med att arbeta i grupp, är prestigelös nog att ta del av andra professioners kunskap och erfarenheter och samtidigt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Du utgår alltid från patientens behov och involverar patienten och dess nätverk i arbetet. Det är naturligt för dig att ta eget ansvar och du har förmågan att prioritera. Vi tror också att du har intresse för att skapa nya arbetssätt tillsammans med andra, att du trivs i den digitala världen och ser digitala lösningar som naturliga möjligheter i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav då resor sker i tjänsten. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Logoped
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Habilitering
Omfattning
Heltid
Tillträde
Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-23
Ansök senast
2021-05-16
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Linda Svensson
  Avd.chef Habiliteringen Karlskrona
  Telefon: 0455-73 43 92
 • Helen Nilsson
  Leg. Logoped Habiliteringen Karlskrona
  Telefon: 0455- 73 43 73
 • Therese Nystedt
  Leg. Logoped, SACO
  Telefon: 0455-73 43 76

Ansökan

Referensnummer: A1009434
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?