Sjuksköterska till medicinmottagningen Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare. Vi erbjuder arbete i en organisation där beslutsvägarna är korta och där delaktighet och möjlighet till påverkan är två viktiga inslag. Medicinkliniken bedriver verksamhet vid sjukhusen i Karlskrona och Karlshamn. I medicinkliniken ingår två vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar samt patientadministration i Karlskrona och Karlshamn. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska, och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom Nära vård. Vi bedriver verksamhet både på sjukhuset i Karlshamn och sjukhuset i Karlskrona. I likhet med hela Region Blekinge arbetar vi med att utveckla ett personcentrerat förhållningssätt. Medicinklinikens uppdrag är att ge invånarna specialiserad vård och behandling inom det invärtesmedicinska området. Vi är en kunskapsorganisation som kännetecknas av kompetenta medarbetare, hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Kliniken består av två öppenvårdsmottagningar, två vårdavdelningar, två dialysenheter, flera dagvårdsenheter och fotvård.

Arbetsbeskrivning

Medicinmottagningen i Karlshamn söker nu en ny medarbetare till vårt team av sjuksköterskor med tjänstgöring på AK-mottagningen. På AK-mottagningen arbetar du på delegation med ordinationer av blodförtunnande mediciner, registrering av provsvar och behandlingar samt rådgivning till våra drygt 2000 anslutna patienter. Detta är framförallt ett administrativt arbete där du även har patientkontakt men i första hand via telefonrådgivning. Stor öppenhet finns i teamet där du alltid har en kollega att rådgöra med. Likaså har vi ett nära samarbete med läkare i de fall och i de arbetsuppgifter detta behövs. Vi har även många externa samarbetspartners tillexempel övriga specialistkliniker, vårdcentraler, kommunala sjuksköterskor med flera. Upplärningen på AK-mottagningen sker succesivt och i nära samarbete med dina kollegor. När tiden är mogen får du delegationer för att arbeta självständigt. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds årligen deltagande på nätverksträffar för AK-sjuksköterskor i Södra Sjukvårdsregionen och därutöver utbildningsdagar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av mottagningsarbete, datasystemet System Cross samt dator- och telefonvana. Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker att ett gott bemötande är viktigt. Du bör även ha lätt för att organisera ditt arbete, vara noggrann och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2019-09-01 I denna rekrytering tillämpar vi fortlöpande tillsättning.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2020-02-29
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-05
Ansök senast
2019-06-30
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lina Öhlin
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 22
  E-post: Lina Öhlin
 • Christina Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 32 46

Ansökan

Referensnummer: A884455
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.