Sjuksköterskor till Kirurgkliniken, Blekingesjukhuset, Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken är en central funktion på Blekingesjukhuset och vår verksamhet är fördelad på båda orterna. I Karlshamn finns elektiv kirurgi och poliklinik, medan akut- och avancerad kirurgi är koncentrerad till Karlskrona. I Karlskrona finns klinikens två slutenvårdsavdelningar. På avdelning 48 bedrivs avancerad vård av patienter med kirurgiska sjukdomar i magtarmkanalen. Här vårdas både patienter pre- och postoperativt för planerade åtgärder samt akut vård av patienter med tex cancersjukdomar och inflammatoriska tillstånd i mag-tarmkanalen. På avdelning 49 är inriktningen urologi- och kärlkirurgi. Också här vårdas patienter både pre- och postoperativt för planerade åtgärder. På avdelningen 49 finns även vår intagningsavdelning för akuta kirurgpatienter, KAVA. Totalt är vi drygt 200 anställda. Vi erbjuder en genomtänkt introduktion med erfarna kollegor och internutbildning på arbetstid. Vi erbjuder flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym. Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi dig att delta i Region Blekinges introduktionsprogram med bl a mentorskap. Se mer av oss på Instagram! #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

På avdelningarna 48 och 49 får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete. Teamarbetet är en central del i vårt arbete och vi har flera korta avstämningar under dagen, både i vårdteamet och i hela arbetsgruppen. Vi har en hög närvaro av kirurgläkare på våra avdelningar som är delaktiga i vård och utveckling. Vi arbetar med patientens bästa i fokus och har ett stort medarbetarengagemang i avdelningens utvecklingsarbete. Kirurgkliniken bedriver en avancerad vård vi ser det som en framgångsfaktor att ha ett arbetsklimat som är stöttande och utvecklande, samt att du som ny känner dig väl omhändertagen av dina nya kollegor. Vi arbetar långsiktigt med kompetensutveckling och möjlighet finns att vidareutbilda sig till specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård. Intern fortbildning sker regelbundet och genomförs av kirurgklinikens läkare.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kirurgisk verksamhet och att arbeta i team där samarbete och engagemang värdesätts högt. Du har ett genuint intresse att arbeta med människor. Vi välkomnar både erfarna och nya sjuksköterskor som vill utveckla sin kompetens inom kirurgi och avancerad omvårdnad. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
3
Publicerad
2021-02-09
Ansök senast
2021-04-18
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anette Sjösten
  Avdelningschef avd. 48
  Telefon: 0455-73 44 84
  E-post: Anette Sjösten
 • Linnéa Berglind
  Sjuksköterska avd.48
  Telefon: 0455-73 45 34
  E-post: Linnéa Berglind
 • Maida Talic
  Sjuksköterska avd. 49
  E-post: Maida Talic
 • Christine Bernbo
  Avdelningschef avd. 49
  Telefon: 0455-73 45 42
  E-post: Christine Bernbo

Ansökan

Referensnummer: A1006273
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?