Distriktssköterska/BVC till Trossö vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Trossö vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 25 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 8 000 listade patienter. Här möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Trossö vårdcentral är miljöcertifierad. En av våra medarbetare går i pension och vi söker nu en distriktsköterska med intresse för barnhälsovård.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är delad med barnhälsovård och sedvanliga distriktsköterskeuppgifter vanligt förekommande på en vårdcentral. Du kommer arbeta med egen BVC och därigenom barnhälsovård enligt det nationella basprogrammet. På vårdcentralen arbetar du bland annat med telefonrådgivning, medicinska bedömningar och triagering av akuta besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska. Tidigare erfarenhet från arbete inom barnhälsovård och primärvård är meriterande. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Genom att vara flexibel och arbeta utifrån verksamhetens mål är du en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team. Samarbetsförmåga med samtliga medarbetare och externa aktörer ser vi som en självklarhet. Du bör vara ansvarstagande och van vid att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-18
Ansök senast
2020-04-12
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Trosso-vardcentral-Karlskrona/

Upplysningar

 • Tina Åkesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455- 73 57 63
  E-post: Tina Åkesson
 • Linda Aronsson
  Vårdförbundet
  Telefon: kontaktas via växel 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A941492
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.