Semestervikariat kallskänka till Café och butik, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. 1 januari 2019 bildas nya Region Blekinge. Då går Landstinget Blekinge och nuvarande Region Blekinge samman i en organisation. Genom att slå samman skapas bättre förutsättningar för att effektivisera och arbeta långsiktigt med utveckling av samhällsservicen i Blekinge. Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 280 medarbetare, består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. På avdelningen Cafeterian i Karlshamn arbetar idag 3 medarbetare. Verksamheten är inriktad både mot landstingsanställda och besökare. Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt och vi söker nu en sommarvikarie till vår avdelning.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som kallskänka kommer du att göra sallader, smörgåsar och pajer och stå i cafeterians kassa. Du kommer även att hantera beställningar till våra leverantörer, planera matsedlar och utföra konferensleveranser. Utöver detta kommer du att göra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom caféverksamheten, som egenkontroller och liknande.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara utbildad kock eller kallskänka eller ha motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket, kassavana samt datorvana då beställningarna sker elektroniskt. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp och vi vill att du är ansvarskännande i ditt arbetssätt oavsett vem du jobbar med. Du behöver vara serviceinriktad, ha lätt för att ställa om till nya situationer samt vara stresstålig. Vi tror också att du har en positiv syn på människor och arbete och tycker, som vi, att det ska vara roligt att gå till jobbet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hotell, restaurang, storhushåll
Yrkeskategori
Kallskänka
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Städ, kost och logistik
Omfattning
Heltid
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

  • Jesper Johansson
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 21 41
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A837198
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.