Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Olofströms vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Arbetsplatsen har flera utvecklingsarbeten/förbättringsarbeten och ingår i flera projekt bland annat RAK rätt använd kompetens. Detta projekt kommer innebära att varje yrkesgrupp arbetar i toppen av sin kompetens. Sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, BVC sköterskor, sekreterare och servicepersonal ingår i projektet som just nu är i startgroparna. Vi kommer även inom kort kunna erbjuda våra patienter att kontakta oss digitalt för en bedömning eller rådgivning. Vill du vara en del av vårt team och arbeta tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och tillsammans med övriga yrkesgrupper och kompetenser utveckla vårdcentralen. Som distriktssköterska på vårdcentralen kommer dina arbetsuppgifter innebära mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Du kommer ha din egen mottagning inom ditt kompetensområde och arbeta tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska med förskrivningsrätt. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete från primärvården. Vi ser att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvård och har ett stort intresse för att utveckla vårt uppdrag i rätt riktning framåt för att möta framtidens patienter i nära vård. Hos oss kommer du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi personlig utveckling inom arbetet är viktigt för oss. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Olofström
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Olofströms vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-27
Ansök senast
2021-10-24
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Olofstroms-vardcentral-Olofstrom/

Upplysningar

 • Lena Jönsson
  Avdelningschef
  Telefon: 072-8804800
  E-post: Lena Jönsson
 • Nils-Göran Persson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 31 10
  E-post: Nils-Göran Persson

Ansökan

Referensnummer: A1057192
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?