Distriktssköterska till Kallinge vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Kallinge/Bräkne Hoby vårdcentraler ingår i Hälsoval och är två av de offentligt ägda vårdcentralerna i Blekinge. Vi har cirka 11 300 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, medicinska sekreterare, psykolog och psykoterapeut.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för primärvård? Då är du varmt välkommen till vårt härliga gäng. Som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och uppskattar ett högt tempo. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Meriterande är om du har erfarenhet av BVC-mottagning. Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-06
Ansök senast
2020-10-20
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Brakne-Hoby-vardcentral-Brakne-Hoby/

Upplysningar

  • Carita Johansson
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-73 17 43
  • Anette Viktorsson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0457-731776

Ansökan

Referensnummer: A978324
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?