Teknisk assistent till underhållsavdelningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk assistent arbetar du främst med att administrera, utveckla och underhålla låssystem samt skapa nya låsschema i Region Blekinge fastighetsbestånd och hantera nyckelutlåning. Du är även behjälplig vid hantering av felanmälan och fakturahanteringen och övrig administrativt stöd på avdelningen. Till ditt stöd har du vårt fastighetsdatasystem Landlord som används för att hantera nyckelsystemen samt felanmälan. Är du rätt person erbjuder vi ett utvecklande och trivsamt arbete där man kan påverka och göra skillnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning med inriktning teknik eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har utpräglad servicekänsla med en förmåga att självständigt, strukturerat och flexibelt lösa förekommande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, stresstålig och kan hantera kundrelationer på ett professionellt sätt. Vidare ser vi att du hanterar Office-paketet obehindrat och har lätt att lära sig nya system. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Tekniskt arbete
Yrkeskategori
Fastighetsassistent
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Teknik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2020-09-04
Ansök senast
2020-09-27
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Darek Olsson
  Avdelningschef, Underhållsavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736152
 • Johan Dessing
  Avdelningschef, Driftavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736130
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-736140
 • Yngve Augustinsson
  Kommunal
  Telefon: 0455-736177

Ansökan

Referensnummer: A972155
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.