Tandsköterska Specialisttandvården

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården Blekinge är en del av Region Blekinge. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. Specialisttandvårdens avdelning för Käkkirurgi och orofacial medicin har sin verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn. I Karlskrona finns käkkirurgi, orofacial medicin, bettfysiologi och odontologisk röntgen. I Karlshamn finns orofacial medicin. Vi söker nu en tandsköterska med placering i Karlskrona. Avdelningen är belägen vid Blekingesjukhuset i Karlskrona med goda kommunikationsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår alla förekommande tandsköterskeuppgifter såsom klinisk assistans, vårdplanering, reception och sterilarbete. Hos oss finns möjlighet till ett omväxlande och utvecklande arbete i din roll som tandsköterska. Vid behov kan tjänstgöring förekomma vid kliniken i Karlshamn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är; • utbildad tandsköterska • intresserad av avdelningens ämnesområden • positiv, öppen, empatisk och har lätt för att samarbeta • ansvarsfull och tar egna initiativ • intresserad av att utvecklas inom ditt yrke Stor vikt läggs på personlig lämplighet. B körkort är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet som tandsköterska samt utbildning som operationstandsköterska.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-07-08
Ansök senast
2021-08-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1043908
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?