Sjuksköterska till gynavdelning 35

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Kvinnokliniken i Karlskrona består av en förlossningsavdelning, BB, Gyn avdelning gynekologimottagning och operation. I Karlshamn finns gynekologimottagning där vi utför polikliniska gynekologiska operationer. Vi bedriver även kvinnohälsovård i hela länet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en sjuksköterska till gynavdelningen. Som sjuksköterska på gynavdelningen har du sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och arbetar med postoperativ vård. Andra arbetsuppgifter är abortpatienter och vård av svårt sjuka patienter. Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska. Du är flexibel, intresserad av utvecklingsarbete och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika akuta situationer såväl som planerade. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras. Urval och tillsättning av tjänsten kan komma att ske löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal platser
2
Publicerad
2021-06-15
Ansök senast
2021-07-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Linda Karlsson
  Avdelningschef gyn avd. 35, Kvinokliniken
  Telefon: 0455-73 46 66
 • Eva Enberg Mård
  Avdelningschef KHV öst
  Telefon: 0455-73 57 72
 • Emma Persson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00 vx

Ansökan

Referensnummer: A1038553
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?