Verksamhetscontroller till enheten för logistik- och måltidsservice

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Enheten för logistik och måltidsservice är en av fem basenheter som är organiserade under Regionservice med ca 130 medarbetare totalt för basenheten. Basenheten består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport, vaktmästeri, personalkläder samt en resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Vi söker nu en vikarie för vår verksamhetscontroller. Vikariatet är på 1 år med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som verksamhetscontroller ingår olika arbetsuppgifter för att bistå både basenhetschefen och basenheten som helhet. Exempel på arbetsuppgifter är: - Processledare för textilprocessen. Ansvarar för att samordna, följa upp och utveckla regionens hantering av textilier - Projektledare för upphandling och införande av spårningssystem av textilier - Webbpublicist (för enheten för logistik och måltidsservice) - Avvikelsesamordnare - Bistå avdelningschefer vid upphandling samt utvecklings- förändrings- och förbättringsarbete - Regionservice samordnare för nationella nätverket Best Service - Dokumenterar vid möte med ledningsgrupp och basenhetsövergripande samverkansgrupp - Vara basenhetschefen behjälplig med diverse uppdrag - Övrig förekommande administration

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom exempelvis samhällsvetenskap eller ekonomi, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har en administrativ förmåga med god datavana, behärskar Word och Excel och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av att jobba med statistik, uppföljning, utveckling är meriterande. Vi söker dig som har en god organisationsförmåga, är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Som verksamhetscontroller är du serviceinriktad, har lätt för att ta egna initiativ och har ett flexibelt arbetssätt samt trivs med att ha många sociala kontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Controller
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Enheten för logistik och måltidsservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2021-08-16
Tidsbegränsad till
2022-08-12
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-27
Ansök senast
2021-05-18
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ann Petersson
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 43 10
  • Roger Ahlér
    Vision
    Telefon: 0734-47 17 71

Ansökan

Referensnummer: A1025519
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?