Sjuksköterska till dialysmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och vi bedriver verksamhet vid sjukhusen i både Karlskrona och Karlshamn. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Dialysmottagningen i Karlskrona bedriver njursjukvård som omfattar kronisk och akut hemodialys samt njurmottagning. Dialysmottagningen har idag16 platser och är öppen måndag till lördag med kvällsöppet måndagar, onsdagar och fredagar. Under 2020 kommer vi flytta till nya större lokaler och kommer ha 24 dialysplatser. Njurmottagningen har öppet dagtid, måndag till fredag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ny medarbetare som självständigt kan utföra dialysbehandlingar. Upplärning sker på avdelningen.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av njursjukvård och/eller dialysarbete samt en handledarutbildning. Du som söker bör ha ett intresse för teknik i vården och kunna arbeta självständigt. Som person är du engagerad, noggrann och flexibel. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträdesbeskrivning: Snarast enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-20
Ansök senast
2020-01-26
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Maria Sundström
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 23 36
  • Susanne Wiss-Lindbladh
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-734810

Ansökan

Referensnummer: A924416
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.