Sjuksköterskor till medicinavdelning 45/MOA i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. Avdelning 45/MOA består av 2 delar á 12 vårdplatser vardera. En medicinsk observationsavdelning, MOA med ett högt tempo och ett brett spektra av diagnoser. Som exempel KOL, misstänkt stroke, sepsis och många flera. Vårdavdelning 45, består av specialiteterna hematologi och gastroenterologi som avdelningen har ett länsövergripande ansvar för. Vi behöver utöka vårt team av personal med flera sjuksköterskor. Här utvecklas du som sjuksköterska då du möts och ställs för nya utmaningar och spännande uppgifter varje dag. Ett varierande arbete där vi har ett nära samarbete med olika professioner, läkare, undersköterskor, fysioterapeuter med flera.

Arbetsbeskrivning

Hos oss varierar uppgifterna från grundläggande omvårdnad till hantering av teknisk utrustning, centrala infarter och flertalet dagvårds patienter som kommer in för behandlingar och undersökningar, som lever punktioner och cytostatikabehandlingar för en eller flera dagars behandling och mycket mera. Du arbetar aktivt i all omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik vård. Vi har en individuell introduktionsperiod där du som sjuksköterska ska känna dig trygg innan du självständigt arbetar på avdelningen. Du kommer att så småningom få arbeta växelvis mellan avdelning 45 och MOA, vilket ger en bred kompetens inom den medicinska specialiteten. Vi är även en LUVA enhet där vi tar emot studerande från BTH sjuksköterskeprogram. Är du nyutexaminerad som sjuksköterska erbjuder vi dig även att delta i Region Blekinges introduktionsprogram med bland annat mentorskap.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är flexibel då du kommer att rotera mellan avdelning 45 och MOA. Du har förmåga att arbeta självständigt men även i team. Du bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen och delar med dig av dina kunskaper till kollegor och studenter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillsättning: Enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-20
Ansök senast
2020-03-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Tanja Kallenberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 74 55
  E-post: Tanja Kallenberg
 • Henrietta Vallin
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734751
 • Rickard Sjögren
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734751

Ansökan

Referensnummer: A935657
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.