Tandsköterska till Pedodonti - Specialisttandvården Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. Vår tandsköterska Johanna flyttar, därför söker vi en ersättare. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en tandsköterska till Pedodonti i Karlskrona. Pedodonti ingår i P3e (pedodonti, protetik, parodontologi och endodonti) vilket innebär att vi både samarbetar och hjälper varandra vid behov inom hela avdelningen. På pedodonti arbetar idag en övertandläkare, en disputerad konsult/handledare, en ST-tandläkare och en allmäntandläkare tillsammans med fyra tandsköterskor. Vi har en gemensam reception med en receptionist och sekreterare samt tillgång till bemannad steril vilket innebär att du som tandsköterska får mer tid för det kliniska arbetet. Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar och som är duktig på att skapa goda relationer till både patienter, vårdnadshavare och medarbetare och som vill ingå i vår positiva och framgångsrika arbetsgrupp. Vi tänker oss att du har ett starkt utvecklingsintresse är ansvarsfull och engagerad. Som tandsköterska inom pedodonti har man många och varierade arbetsuppgifter. Vi jobbar delegerat där du som tandsköterskan har stor del i patientkontakten, framförallt med inskolning och förebyggande tandvård. Vårt mål är att bibehålla en arbetsplats med en hög grad av samhörighetskänsla och god kommunikation där vi utvecklas både som yrkesmänniskor och individer Vi är speciellt stolta över att kunna erbjuda följande • Dagliga morgonmöten med sekreterare och assisterande personal • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • modernt utrustade behandlingsrum och datasystem

Kvalifikationer

Vi söker dig som är: - utbildad tandsköterska - positiv och öppen och har lätt att samarbeta - kan ta eget ansvar och egna initiativ - vill utveckla dig inom ditt yrke Även nyutexaminerad tandsköterska kan komma i fråga för tjänsten Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. För dig som inte har så lång erfarenhet finns möjlighet till yrkeshandledning av våra erfarna tandsköterskor.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse. Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-22
Ansök senast
2019-11-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Göran Palm
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 10 89
  E-post: Göran Palm
 • Ingmari Österström
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 10 89
  E-post: Ingmari Österström
 • Carina Enocksson
  Vision
  Telefon: 0455-73 10 85
  E-post: Carina Enocksson

Ansökan

Referensnummer: A910660
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.