Anestesisjuksköterska till Centraloperation i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny kollega som vill vara med att utveckla och driva vår verksamhet tillsammans med oss! Som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta i team och utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom anestesisjukvård. I tjänsten ingår rotation inom de olika specialiteterna, gynekologi, kirurgi, ortopedi, öron-, näs och hals. Ditt arbete är omväxlande då du arbetar mot många olika specialiteter. Vi arbetar både med akut- och elektiv verksamhet samt robotkirurgi. Den akuta verksamheten bedrivs dygnet runt (aktiv nattjänstgöring) med ett operationsteam. Du arbetar alltid tillsammans med minst en kollega. Utöver detta ingår även att delta vid olika larm såsom hjärt-stopp och trauman. På sikt kommer det att finnas möjlighet att ingå i prehospital verksamheten med ambulans/ helikopter. Det finns även utvecklingsmöjlighet att ingå i tryckkammarverksamheten (HBO) som vi bedriver tillsammans med marinen. Som vår nya kollega välkomnas du av ett härligt arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme samt omtanke.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Som person är du trygg, flexibel och noggrann. Du har även en vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du trivs med att arbeta i team och bidrar gärna till en glädjefylld arbetsmiljö, samarbete och god stämning. Du kommer att få individuell introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar samtliga tillsvidareanställda medarbetare.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Anestesisjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Anestesikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
3
Publicerad
2021-08-23
Ansök senast
2021-10-24
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Camilla Lind
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 53 07
 • Lena Leidefalk
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 53 06
 • Johan Sjöberg
  Vårdförbundet Anestesi Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 10

Ansökan

Referensnummer: A1038753
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?