Undersköterska till Postoperativa avdelningen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hälso- och sjukvården bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi välkomnar nu en undersköterska till vårt trevliga och positiva gäng på postoperativa avdelningen! Som undersköterska kommer du att arbeta med pre- och postoperativ vård av både inneliggande och dagkirurgiska patienter. Vi har ett nära samarbete med personalen på operationsavdelningen, allt för att vi ska kunna optimera vårt gemensamma omhändertagande av patienten. Du kommer även att vara delaktig i de preoperativa förberedelserna av patienterna. Vi månar mycket om våra patienter och arbetar hela tiden med patientens behov i fokus. Vår enhet kännetecknas av höga patientflöden som ställer krav på planering, framförhållning och att snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar. Förmåga till ett gott patientbemötande samt samarbete med övriga personalkategorier inom enheten och externa aktörer är av stor vikt. Du kommer att ingå i en trivsam arbetsgrupp med ett öppet klimat där du får många erfarna kollegor. Våra arbetstider är i nuläget förlagda till måndag till fredag. Vi har öppet till kl. 21.30 måndag till torsdag, fredag stänger vi kl. 17.30. För kännedom stängs avdelningen sommartid vilket innebär att man då arbetar 4 veckor i Karlskrona istället.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är om du har utbildning inom akutsjukvård och har erfarenhet av arbete inom postoperativ vård. Du har ett flexibelt arbetssätt, är stresstålig, har förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du kan ställa om och genomföra arbetet efter ändrade förutsättningar. Vi arbetar i team vilket innebär att du måste ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut. Du erbjuds individuellt anpassad introduktion, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Anestesikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-13
Ansök senast
2020-11-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Eva Hasselberg
    Stf avdelningschef
    Telefon: 0454-732044
  • Katharina Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0454-732045

Ansökan

Referensnummer: A979744
Ansök

Övrig information

Tack för att du ansöker via länken i denna annons. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?