Sjuksköterska till Blodcentralen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Nu söker vi en sjuksköterska till Blodcentralen i Karlskrona! Laboratoriemedicin är lokaliserat i både Karlshamn och Karlskrona. Verksamheten omfattar transfusionsmedicin, klinisk kemi och patologi/cytologi fördelat på 5 avdelningar. Vi arbetar utifrån landstingets värdegrund där alla anställda genom sitt engagemang bidrar till ett gott samarbete vilket ger förutsättningar för en god kvalité på utfört arbete. Goda arbetsförhållanden och god arbetsmiljö är viktiga för oss och vi arbetar för att skapa goda utvecklingsmöjligheter för vår personal. Vi följer den medicinska utvecklingen i syfte att ge våra kunder en god service av hög kvalité. På kliniken finns ca 120 anställda fördelade på en mängd olika yrken. Blodcentralen är en ackrediterad verksamhet. Vi är 10 anställda på avdelningen. Biomedicinska analytiker, sjuksköterskor och läkare.

Arbetsbeskrivning

Hos oss på transfusionsmedicin får du möjligheten att arbeta i en avancerad och mycket lärorik miljö. Som sjuksköterska arbetar du med tappning, rekrytering och uppföljning av våra blodgivare och beredning av blodkomponenter. Arbetstid är dagtid. Vi lägger stor vikt vid individuellt anpassad introduktion i syfte att ge de bästa förutsättningar för dig i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har flera års erfarenhet inom yrket. För att trivas hos oss bör du uppskatta och vara drivande i det samarbete och dialog som finns på kliniken. Du har en förmåga att förmedla information och ser det som en självklarhet att man stöttar och hjälper varandra vid behov. Du har också en hög grad av servicekänsla som ger våra kunder en god service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-28
Ansök senast
2021-11-14
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Mikael Johansson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 45 63
 • Catarina Söderholm
  Verksamhetschef för Laboratoriemedicin
  Telefon: 0455-73 45 66
  E-post: Catarina Söderholm
 • Carina Löfgren
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 45 70

Ansökan

Referensnummer: A1057682
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?