Sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri till Ungdomsmottagningarna

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ungdomsmottagningarna i Blekinge är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till ungdomar upp till 26 år. Det finns en mottagning i varje kommun, det är sammanlagt fem kommuner i länet. Tjänstgöringen innebär att Du arbetar på flera mottagningar. I arbetsgruppen på mottagningarna ingår barnmorskor, kuratorer och sjuksköterskor. Samverkan med andra vårdgivare och kommunala verksamheter ingår också i arbetet. Ungdomsmottagningarna i Blekinge är HBT-diplomerade och miljöcertifierad enligt ISO standard 14001:2015. Inom Landstinget Blekinge bedrivs ett aktivt värdegrundsarbete.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på ungdomsmottagningarna är hälsofrämjande inom framförallt psykisk och sexuell hälsa men även generellt inom olika livsstilsområden. På våra ungdomsmottagningar kommer du att arbeta vi med rådgivning, stöd och behandling i individuella kontakter. Dessutom ingår gruppverksamhet och utåtriktat arbete i samband med t ex. skolor samt nätverksarbete. Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med såväl sexuell och psykisk hälsa. Du kommer att tjänstgöra på flera, vanligen två till tre olika ungdomsmottagningar i Blekinge.

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och psykoterapeutisk utbildning. Körkort krävs eftersom du kommer att arbeta över länet och det ibland är nödvändigt att använda leasingbil i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna samt dina tidigare arbetslivserfarenheter.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-20
Ansök senast
2019-01-27
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/

Upplysningar

  • Anneli Nilsson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 57 78
  • Agnes Lindeberg
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 54 15

Ansökan

Referensnummer: A839126
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.