Skötare till Vuxenpsykiatrin Blekinge öst, Mellanvården Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vuxenpsykiatrin i östra Blekinge verkar för kommunerna Ronneby och Karlskrona med ett upptagningsområde med cirka 90 000 invånare. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Vuxenpsykiatrin i Karlskrona har Karlskrona kommun som sitt upptagningsområde och har ansvar för den specialiserade psykiatriska hälso- och sjukvården för den vuxna befolkningen. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Blekingepsykiatrin är välfungerande och bemannad med erfarna och välutbildade medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins mellanvård såsom t ex dagsjukvård, gruppverksamhet, nätverksarbete och individuella kontakter. Vi söker dig med förmåga att arbeta så väl självständigt som i team, som vill vara delaktig i vårt fortsatta arbete med utveckling av teampsykiatri och en fortsatt god arbetsmiljö. Vi erbjuder kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling. Helhetstänkande, mångfald i metoder och relationellt perspektiv är hörnstenar i verksamheten.

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller motsvarande. Önskvärt med erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B är önskvärt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Skötare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 1 februari eller efter överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-19
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Lise-Lotte Södervall
  Avdelningschef Mellanvården Karlskrona
  Telefon: 0455-73 59 60
  E-post: Lise-Lotte Södervall
 • Annika Jonasson
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 59 00

Ansökan

Referensnummer: A1070654
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?