Skötare till Vuxenpsykiatri väst, mellanvården Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

I mellanvården arbetar läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterskor, skötare, och medicinska sekreterare. Vi har tillgång till psykolog och kurator vid behov. Arbetet sker i team och utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Som skötare kommer du att arbeta med patienter som har en komplex psykiatrisk problematik, familj-, grupp- och nätverksarbete, individuella samtal samt arbete med livsstilsförändring/levnadsvanor. Vi erbjuder dig kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling. Helhetstänkande, mångfald i metoder och relationellt perspektiv är hörnstenar i verksamheten.

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Erfarenhet från psykiatrin och att hålla i gruppbehandlingar är meriterande. Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Du har intresse av att vara med och utveckla vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga. Du ska vara flexibel, nyfiken på utveckling inom ditt område och en god lagspelare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Skötare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-02
Ansök senast
2021-09-26
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Sabina Turesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454 73 28 14
  E-post: Sabina Turesson
 • Anki Ljunglöf
  Kommunal
  Telefon: 010-4428345

Ansökan

Referensnummer: A1051692
Ansök

Övrig information

Urvalet sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?