Sjuksköterska/skötare med grundläggande psykoterapiutbildning till ätstörningsenheten- vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Inom länsgemensam psykiatri får Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det psykiatriska området. I denna verksamhet ingår flera enheter såsom psykiatriska akutenheten PAKA och psykiatriska intensivvården PIVA, beroendeenheten, minnesenheten, sexologisk mottagning och ätstörningsenheten. Vi söker nu en sjuksköterska/skötare med grundläggande psykoterapiutbildning och erfarenhet kring arbete med ätstörningsproblematik. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas då vi öppnar en dagvårdsverksamhet i början på 2019 och uppdraget blir att både arbeta inom mottagningsdelen och på dagvården. Verksamheten kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Vi söker dig som tycker att det skulle vara intressant och spännande att få vara med i öppnande av dagvård och utveckling av gruppverksamheter. Vårt team består av sjukgymnaster, skötare- och sjuksköterska med grundläggande psykoterapiutbildning, psykolog, specialistläkare, dietist och kurator. Vi kan erbjuda ett spännande och intressant arbete i ett varmt och positivt arbetslag. Vi erbjuder dig kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Egna patienter i terapeutiska samtal, anhörigsamtal, dagvård med olika gruppverksamheter.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska eller skötare. Grundläggande psykoterapiutbildningen, steg 1 är önskvärt. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom psykiatrin särskilt ätstörningsproblematik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Länsgemensam psykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-20
Ansök senast
2019-01-13
Läs mer
http://ltblekinge.se

Upplysningar

 • Christina Wieslander
  Avdelningschef, Längemensam Mottagning
  Telefon: 0455-73 59 83
  E-post: Christina Wieslander
 • Anders Pagels
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 40
  E-post: Anders Pagels
 • Ingrid Johansson
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 59 85
  E-post: Ingrid Johansson

Ansökan

Referensnummer: A839027
Ansök

Övrig information

Visstidsanställning 1 år med chans till förlängning. Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.