Specialist i Geriatrik med intresse av att jobba med våra äldre samt ST-läkare inom geriatrik.

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som läkare på den geriatriska vårdavdelningen kommer Du att utföra alla sedvanliga sysslor som hör till en vårdavdelning. Vi har rond enligt pulskonceptet. Du har en drivkraft att arbeta med utveckling och förbättringar. Som person har du förmågan att se helhet, vill arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga, och framförallt vill du vara med att utveckla den geriatriska vården. Du behöver också ha ett genuint intresse för de geriatriska patienterna. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra specialiteter och sektioner. Som specialist är det viktigt att du är aktiv i handledningen av våra ST-läkare. Vi ser fram emot att du förstärker teamet och arbetar för att främja kunskap om geriatrik och geriatriskt förhållningssätt inom avdelningen och regionen.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik. Vi söker även dig som är intresserad av ST inom geriatrik. Handledning är en naturlig del i arbetsuppgifterna och har du erfarenhet av detta är det meriterande. Erfarenhet av primärvård är också meriterande. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-13
Ansök senast
2021-10-03
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Marie Sjöberg
    Tf Verksamhetschef
    Telefon: 0454-73 34 91
  • Du når fackliga representanter via växeln
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1047993
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?