Nylegitimerad läkare till Primärvårdens utbildningsenhet

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Arbetsbeskrivning

Efter inledande introduktion kommer du att ha egen mottagning med god tillgång till handledning. Du får en strukturerad läroplan som är målbaserad utifrån arbetssätt, bemötande och medicinsk handläggning. Tid för utbildning är inlagt i schemat. Du kommer att delta i seminarier och föreläsningar på utbildningsenheten och externt.

Kvalifikationer

Du är nyutbildad, legitimerad läkare, med examen från ett EU-land där legitimationen erhållits utan AT-tjänstgöring. Svenska på lägst C-nivå. Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Vi kommer att intervjua och anställ fortlöpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Läkare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse och därefter visstidsanställning under 6 månader.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2018-10-01
Ansök senast
2019-05-31
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Marina Jönsson
  Koordinator
  Telefon: 0454-732738
  E-post: Marina Jönsson
 • Elzbieta Kaszuba
  Huvudhandledare
  Telefon: 0454-733124, 0734-471521
  E-post: Elzbieta Kaszuba
 • Anna Svensson
  Verksamhetschef
  E-post: Anna Svensson
 • Christer Olofsson
  Läkarförbundet
  Telefon: 0455-731400

Ansökan

Referensnummer: A786258
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.