Sjuksköterskor till Kirurgkliniken, Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. Kirurgkliniken har en central funktion på sjukhuset, och erbjuder vård inom såväl urologi, kirurgi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Kirurgin är sektionerad till övre gastrointestinal kirurgi, nedre gastrointestinal kirurgi, bröst samt endokrinkirurgi. Vi har också en kirurgisk akutvårdsavdelning. Kirurgkliniken finns på två orter, i Karlshamn sker elektiv kirurgi och poliklinik, medan akutkirurgin och den mer avancerade kirurgin är koncentrerad till Karlskrona. Där finns också poliklinik, samt två slutenvårdsavdelningar med totalt ca 50 platser. Totalt är vi ca 200 medarbetare på kliniken. Se mer av oss på Instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Att arbeta på kirurgkliniken innebär ofta att arbeta i ett högt tempo och att behöva ta snabba beslut. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Tycker du att kirurgi låter spännande och vill veta mer om vad det innebär? Är du nyfiken på hur vi arbetar på kirurgklinikens avdelningar och mottagningar? Har du erfarenhet av att arbeta inom kirurgi, men vill bredda din kunskap? Vi kan nu erbjuda en möjlighet till blocktjänstgöring, två tjänster. Det innebär att vi tillsammans med dig lägger upp en ett-årig plan för tjänstgöring på våra olika avdelningar och mottagningar inom Kirurgkliniken. Din grundtjänst kommer att vara på någon av våra två avdelningar i Karlskrona. Vi erbjuder regelbunden handledning av erfarna sjuksköterskor på slutenvårdsavdelningarna. Är du nyutexaminerad som sjuksköterska erbjuder vi dig även att delta i Region Blekinges introduktionsprogram med bl a mentorskap.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med stort intresse för kirurgisk verksamhet och att arbeta i team där samarbete och engagemang värdesätts högt. Du har ett genuint intresse att arbeta med människor. Vi välkomnar både erfarna och nya sjuksköterskor som vill ha en bred kompetens inom kirurgi. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse. Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2020-01-15
Ansök senast
2020-02-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anette Sjösten
  Avdelningschef avd. 48
  Telefon: 0455-73 44 84
  E-post: Anette Sjösten
 • Maria Boson
  Avdelningschef avd. 49
  Telefon: 0455-73 45 42
  E-post: Maria Boson
 • Anette Tillving
  Sjuksköterska, avd 48
  Telefon: 0455-73 10 00 via Region Blekinges växel
  E-post: Anette Tillving
 • Monica Olsson
  Sjuksköterska
  Telefon: 0455-73 10 00 via växel
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A926451
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.