Sjuksköterskor till hjärtavdelning 47, Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är självständigt och omväxlande. I arbetsuppgifterna ingår fortlöpande observationer, noggrann övervakning samt omvårdnad av hög kvalitet. Du kommer att arbeta med och lära dig medicinteknisk utrustning som erbjuder noggrann monitorering av patienten. Vi samarbetar tätt med andra hjärtenheter samt undersökningsenheter. På vårdavdelningen arbetar vi i vårdpar om sjuksköterska och undersköterska samt ytterligare en sjuksköterska som stöttar och hjälper vid behov. På hjärtintensiven, med en högre vårdnivå, har man ansvar för 1-3 patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller IVA-sjuksköterska, vi välkomnar såväl nyutbildade som mer erfarna sjuksköterskor. Vi ser tillsammans till så att du kan växa in i din roll över tid och att vi hittar en vårdnivå som passar dig. Erfarenhet från hjärtsjukvård eller akutsjukvård är meriterande men inget krav. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Du är ambitiös, vill utvecklas och vågar ta ansvar. Du kan prioritera i akuta situationer och har en förmåga att arbeta i ett högt arbetstempo. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke, respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande, dvs. urval och tillsättning kan ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-04
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss.html

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1066925
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?