Vik Logoped till Öron- näs- halskliniken i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Öron, -näs, - halskliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn. Kliniken består av två öron-näs-hals-mottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

En av våra logopeder på mottagningen i Karlskrona kommer att vara ledig för vidare studier under läsåret 2021/22. Vi söker därför dig som vill arbeta hos oss under den tiden. På mottagningarna möter vi de inom ÖNH-sjukvården förekommande patientkategorierna, som barn med språkstörning med/utan flerspråkighet, barn och vuxna med stamning, dysfagi, röstbesvär, LKG och/eller nasalitet. Vi träffar även personer med afasi och dysartri, och patienter med cancerrelaterad problematik som till exempel laryngectomi samt vuxna som utreds för läs- och skrivsvårigheter. Patienterna kan vi träffa både vid enskilda besök samt i grupp och vi har gemensamma mottagningar med bl.a. ÖNH-läkare och personal på röntgen. Vi har även regelbunden foniaterkonsult. Föräldrautbildningar och samverkan med andra inom kommun och region är också en del av arbetet. På mottagningen arbetar 5 logopeder och 2 medicinska sekreterare och på mottagningsdelen i Karlshamn arbetar 3 logopeder. Mottagningsverksamhet bedrivs också några dagar i veckan på filialer på vårdcentralerna i Blekinge.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har ett intresse för att arbeta med allmänlogopedi. Det är meriterande om du också har erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i svenska språket samt B-körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Logoped
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Tidsbegränsad till
2022-05-31
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-30
Ansök senast
2021-05-31
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1026734
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?