Vi söker studierektor till vuxenpsykiatrin

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Region Blekinge erbjuder dig delaktighet i spännande utvecklingsarbete med skapande av nära vård där kärnan är att förflytta vård från sjukhuset till invånarens närhet med förstärkning av mobila insatser och vård i hemmet. Psykiatrin är en del av nära vård och en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Psykiatrin har verksamhet i samtliga av länets kommuner.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som studierektor innebär att säkerställa att ST-tjänstgöringen genomförs med god kvalitet bland annat genom att stötta i upprättande av utbildningsprogram, utarbeta introduktionsprogram, planera utbildningsaktiviteter och ansvara för att handledare har relevant kompetens. I tjänsten som psykiater finns en valbarhet på vilken enhet som känns mest lockande att arbeta. I vuxenpsykiatrin utvecklar du och erbjuder såväl akut som planerad psykiatrisk bedömning, diagnossättning och behandling. Vi är organiserade i öppenvård med olika inriktningar och slutenvård. Flera av enheterna är samlade i ett hus vilket innebär korta vägar för samverkan och beslut samt gott stöd hos läkarkolleger med regelbundna yrkesträffar. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Uppdraget som studierektor är ett förordnande som kombineras med tillsvidareanställning som psykiater.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är psykiater med intresse för utbildningsfrågor. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-04-29
Ansök senast
2019-05-26
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Mari Söderström
  Verksamhetschef Länsgemensam psykiati
  Telefon: 0455-736020
  E-post: Mari Söderström
 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef VUP Väst
  Telefon: 0454-731227
  E-post: Karin Magnusson
 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef VUP öst
  Telefon: 0455-73 59 15
  E-post: Carina Söderholm
 • Du når våra fackliga representanter via vår växel
  Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A873446
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.