Vi söker undersköterska till avdelning 55, Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna på avdelning 55 består av preoperativa förberedelser, postoperativ vård av hjärt- och lungopererade patienter samt kardiologisk vård. Du får möjlighet att få en bredd i din undersköterskeprofession eftersom vi vårdar patienter med varierande sjukdomsbild. Våra patienter har genomgått olika ingrepp och behandlingar, både akuta och planerade. Som undersköterska arbetar du patientnära i team tillsammans med sjuksköterska.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och trygg i din yrkesroll, tidigare erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande. Du är ansvarstagande och har ett flexibelt arbetssätt samt är stresstålig. Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut. Du är även noggrann och flexibel som person samt har ett ödmjukt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Thoraxcentrum
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Rotationstjänstgöring.
Schema
Rotationstjänstgöring
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-04
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Inger Almroth
  Avdelningschef avd 55
  Telefon: 0455-73 51 01
  E-post: Inger Almroth
 • Sofia Blomqvist
  Undersköterska
  Telefon: 0455-73 51 02
 • Fiona Egger
  Undersköterska
  Telefon: 0455-73 51 02

Ansökan

Referensnummer: A1065247
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?