Tandsköterskor Folktandvården Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Folktandvården Karlskrona är centralt beläget på Trossö. Här sprudlar näringslivet med restauranger, butiker och gallerior. Centrala Karlskrona erbjuder även fina parker och grönområden med kreativa lekplatser för barn. Djur och natur ligger runt hörnet med stora möjligheter till bad, vildmark och sjöliv. Med egen båtförbindelse till Polen samt flygplats endast 20 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn är det även lätt att tillfredsställa eventuell reslust! Karlskrona som stad är i ett spännande skede av sin utveckling. Staden har en positiv inflytt och här skapas nya livsrum i form av centrala bostäder med havsutsikt.

Arbetsbeskrivning

Hos oss finns möjlighet till ett utvecklande och omväxlande arbete. I tjänsten ingår alla förekommande tandsköterskeuppgifter såsom assistans av tandläkare inom både barn- och vuxentandvård, sterilarbete samt receptionsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska; nyutexaminerad eller med tidigare erfarenhet inom yrket. Det är viktigt att du är positiv, lätt för att samarbeta, känsla för service och är flexibel. Vi erbjuder Dig: - Ett glatt och kamratligt arbetsgäng - Introduktionsprogram - Bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter - Egna utbildningsmedel - Modern klinik - Friskvårdsförmåner Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom den här introduktionen får du en god inblick i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön
Antal platser
2
Publicerad
2019-03-11
Ansök senast
2019-04-05
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Pètur Jóhannesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 64 30
  E-post: Pètur Jóhannesson
 • Lotta Forsman
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 64 44
 • Rosita Andersson
  Fackligföreträdare, Vision
  Telefon: 0455-73 64 50

Ansökan

Referensnummer: A858051
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.