Överläkare till vuxenpsykiatriska mottagningen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi söker dig som vill arbeta som psykiater i ett väl fungerande, kompetent team på mottagningen i Karlshamn. Teamet består av tre specialister, ST- och AT-läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, kuratorer och sekreterare. Tillgång finns till arbetsterapeut och sjukgymnast. Mottagningen är belägen på sjukhusområdet i Karlshamn i nära anslutning till psykiatrins mellanvård, dagpsykiatri och heldygnsvård. I samma byggnad som mottagningen ligger vårt gemensamma Akut - och rådgivningsteam som är öppet måndag till fredag dagtid. På rådgivningsteamet arbetar psykiater och specialistsjuksköterskor. Tjänsten som psykiater på mottagningen är kombinerat med tjänstgöring på Akut- och rådgivningsteamet två dagar per vecka. Vuxenpsykiatriskt arbete i Karlshamn bedrivs i samarbete med primärvård, socialtjänst, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen. Psykiatrin i Blekinge arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och personcentrerat förhållningssätt i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Förvaltningen ser utbildning och handledning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserad vård med hög kvalitet och har därför en generös inställning till fortbildning och handledning. Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge har ett upptagningsområde på 60.000 invånare fördelat på Karlshamn, Olofström och Sölvesborgs kommun. Verksamhetsområdet har mottagningar och mellanvård i samtliga kommuner. Rehabiliteringsträdgård som komplement i öppenvårdsbehandling finns i Sölvesborg, som tar emot patienter från hela Vuxenpsykiatrin Väst. Heldygnsvård för observations- och intensivvård samt beroendevård finns i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med teamet bidrar du med din psykiatriska kompetens i bedömning, utredning och behandling. Mottagningens uppdrag är förlagt måndag till fredag. Vi ser gärna att du arbetar heltid men är flexibla för andra alternativ. Möjlighet till distansarbete i delar av arbetstiden finns. Du har möjlighet att medverka i utvecklingsarbete samt forskning. Kollegiala träffar med alla läkare i förvaltningen sker regelbundet.

Kvalifikationer

VI söker dig som är specialistläkare i psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt intresse av vårdutveckling. Du ska tycka om att arbeta i team och har förmåga att samverka med både kollegor samt aktörer utanför den egna verksamheten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Psykiatri och habilitering
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2018-05-28
Ansök senast
2019-03-27
Läs mer
http://www.ltblekinge.se

Upplysningar

 • Karin Magnusson
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin västra Blekinge
  Telefon: 0454 - 73 12 27
  E-post: Karin Magnusson
 • Camilla Karlsson
  Avdelningschef mottagningen Karlshamn
  Telefon: 0454-73 28 22
  E-post: Camilla Karlsson
 • Kuno Morin
  Överläkare
  Telefon: 0454-732841
  E-post: Kuno Morin

Ansökan

Referensnummer: A788496
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.