Utbildningsanställning för sjuksköterska med inriktning Palliativ vård

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Palliativmedicinska sektionens verksamhet har team både i Karlshamn och Karlskrona, och har som uppdrag att bedriva mobil palliativmedicinsk specialistvård i samarbete med slutenvård, kommunal vård och primärvård. Arbetet bedrivs via både anslutningsverksamhet samt konsultverksamhet. Palliativmedicinska sektionen arbete syftar till att möjliggöra att individen trots komplexa symtom ska kunna erbjudas en anpassad vård på den plats individen önskar under hela den palliativa fasen. Det innebär också att närstående får mycket stöd. Palliativmedicin arbetar i team, där teamen består av läkare, sjuksköterska, kurator, sjukgymnast, dietist och medicinska sekreterare på båda orter. Palliativmedicinska sektionen är just nu i en spännande utvecklingsfas där vi arbetar för att möta upp behov och utveckla den palliativ vårdens i framtidens hälso och sjukvård.

Arbetsbeskrivning

Region Blekinge satsar på utbildningsanställningar med akademisk specialisttjänstgöring för sjuksköterskor med syfte att ytterligare höja kompetensen inom prioriterade områden för bättre omhändertagande av våra patienter. Du anställs i en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Utbildningsanställning pågår under utbildningstiden och du har en månadslön som sjuksköterska under studietiden. Du har avtalsenlig semester och lön i enlighet med gällande kollektivavtal. Efter avslutad godkänd utbildning placeras du på Palliativa sektionen i Karlshamn eller Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och som söker och blir antagen till specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning Palliativ vård med start höstterminen 2020. Observera att sista ansökningsdatum för universitetsstudier är den 2020-03-15. Sjuksköterskor som antas till utbildningen i närområdet prioriteras till denna anställning. Du har en drivkraft att arbeta med utveckling och förbättringar och ser det som en utmaning att göra din specialistutbildning i nära koppling till verksamhet du kommer att arbeta i. Som person har du förmågan att se helhet, vill arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. det är meriterande om du har några års klinisk erfarenhet som sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, med en förmåga att arbeta självständigt, men också en vilja och förmåga att arbeta tillsammans i team runt patient och närstående.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde som specialistsjuksköterska sker efter avslutad och godkänd utbildning.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2020-02-10
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Geriatrisk-avdelning-36-Karlskrona/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A933190
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.