Käkkirurg till Folktandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården Blekinge är en del av Region Blekinge. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. Folktandvården Blekinge finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 kliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001). Vill du vara med och utveckla den käkkirurgiska verksamheten i Blekinge? Vi söker dig som är specialist i käkkirurgi och tillsammans med övriga specialiteter vill bidra till en spännande framtid. I Region Blekinge finns möjlighet till både klinisk forskning och utveckling. Avdelningen för käkkirurgi är samlokaliserad med orofacial medicin, bettfysiologi och odontologisk röntgen i direkt anslutning till övriga specialiteter som parodontologi, pedodonti, protetik och endodonti vid Blekingesjukhuset i Karlskrona som är beläget strax utanför stadskärnan med utsikt över de vackra omgivningarna och skärgården.

Arbetsbeskrivning

Klinisk verksamhet som specialist i käkkirurgi med hela den käkkirurgiska specialitetens områden. Du deltar i utvecklingen av vår verksamhet i Blekinge i nära samarbete med övriga specialisttandläkare och sjukvården. I uppdraget som specialisttandläkare är du naturligtvis också en viktig resurs för dina kollegor inom allmäntandvården. Arbetet är till största delen förlagt till Blekingesjukhuset i Karlskrona men det kan också i mindre omfattning bli aktuellt med tjänstgöring vid Blekingesjukhuset i Karlshamn. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö tillsammans med kompetenta kollegor med närhet till samtliga odontologiska och medicinska specialiteter. Som medarbetare hos oss erhåller du förmånlig veckoarbetstid, individuella kompetensutvecklingsmedel, stimulerande utvecklingsmöjligheter, modern utrustning och material, god sammanhållning, löneväxling, friskvård samt massage. Som nyanställd erbjuds du att delta i vårt introduktionsprogram som sträcker sig under ditt första år hos oss. Genom programmet får du en god inblick i Folktandvården Blekinge och möjlighet att träffa fler nyanställda i vår organisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har formell specialistbehörighet i ämnesområdet käkkirurgi och som är nyfiken på att driva och utveckla området tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialisttandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-10
Ansök senast
2021-09-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1053735
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?