Medicinsk sekreterare till infektions- och hudkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Infektions- och hudkliniken söker nu en medicinsk sekreterare. Kliniken är uppdelad på två hudmottagningar, en i Karlskrona och en i Karlshamn, en infektionsmottagning med en akutverksamhet samt en vårdavdelning. Den huvudsakliga placeringen kommer bli på hudmottagningen i Karlskrona. På kliniken är vi cirka 85 anställda varav 7 personer är medicinska sekreterare.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med journaldokumentation i NCS Cross, receptionsarbete samt sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Kodningsutbildning är meriterande. Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Infektions- och hudkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-17
Ansök senast
2019-11-15
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Charlotte Augustzén
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 44 41
  • Pia Olgrim
    Vision
    Telefon: 0455-73 44 63

Ansökan

Referensnummer: A909324
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.