Medicinsk sekreterare vikariat till Länsgemensam psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Inom länsgemensam psykiatri får Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det psykiatriska området. I denna verksamhet ingår flera enheter såsom psykiatriska akutenheten PAKA och psykiatriska intensivvården PIVA, beroendeenheten, minnesenheten, ätstörningsenheten, samt sexologisk mottagning. Du som medicinsk sekreterare hos oss servar alla enheter inom våra verksamheter. Vi finns placerade i Karlskrona. De medicinska sekreterarna har placering både på Blekingesjukhuset och på Pantarholmen i Karlskrona. Vi erbjuder arbete i en verksamhet som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas. Vi söker dig som tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta inom psykiatrin och är en positiv och serviceinriktad person.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierat arbetsinnehåll där den administrativa servicen är en viktig funktion för enheterna. Vi behöver förstärkning under 2019 för att kunna möta de utökade uppdragen på kliniken. Helgtjänstgöring kan bli aktuellt då sekreterarna på kliniken arbetar helgdagar. Du får arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha ansvar för vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat samt delat receptionsarbete. Utöver dessa ingår även kvalitetsarbete, statistik, posthantering samt telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare men även övrig administrativ service.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen. Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, engagemang och samarbetsförmåga. Erfarenhet av vårdsystemet SYSteam Cross är meriterande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Psykiatri och habilitering
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast efter överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-13
Ansök senast
2019-05-31
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A877693
Ansök

Övrig information

Rekrytering sker löpande. Heltid 6 månader med möjlighet till förlängning. Helgtjänstgöring på distans. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.