Avdelningschef Folktandvården Asarum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Folktandvårdens klinik i Asarum är en nybyggd klinik som omfattar drygt 6 000 listade patienter. Kliniken är belägen ca 5 km från Karlshamn. Upptagningsområdet präglas av villabebyggelse. Här bedrivs barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård samt verksamhet inom ramen för Folktandvårdens befolknings- och folkhälsoansvar. Du erbjuds ett stimulerande arbete i en verksamhet med stora möjligheter.

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef ansvarar du för att leda, utveckla och förbättra klinikernas verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för ekonomi, personal (ca 20 medarbetare), och verksamhet. På klinikerna finns två administrativa samordnare som fungerar som lednings- och administrativt stöd. Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen och uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession. Som avdelningschef ingår du i Allmäntandvårdens chefsgrupp och arbetar för samverkan och samordning av Allmäntandvårdens verksamheter där detta är påkallat. Detta i syfte att erbjuda en god och jämlik tandvård till Blekingeborna. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som inom odontologi. Vi är ett team och bryr oss om våra medarbetare, det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade och delaktiga och får utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och klinisk erfarenhet som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Vi förordar att du har chefserfarenhet alternativt erfarenhet av ledaruppdrag. Ledarskapsutbildning är meriterande. Som person har du goda ledaregenskaper och hög integritet, du är resultatinriktad och har förmåga att prioritera och se helheter. Vi värdesätter förbättringsfokus och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet. Därtill har du väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Tjänsten som avdelningschef är ett treårsförordnande. Du har en grundtjänst i din profession, tillsvidare/heltid inom Folktandvården i Blekinge. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Chefer och verksamhetsledare
Yrkeskategori
Avdelningschef, landsting
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-30
Ansök senast
2021-05-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Cecilia Klüft Frih
  Verksamhetschef
  Telefon: 0457-73 15 25
  E-post: Cecilia Klüft Frih
 • Annelie Håkansson
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0454-73 33 50
 • Therese Melander
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0454-73 33 39
 • Ann-Margret Wiberg
  Vision
  Telefon: 0454-73 33 37 (rec)
 • Baraa Hudji
  BTTF
  Telefon: 0454-73 33 37 (rec)
 • Christel Pröjtz
  SRAT
  Telefon: 0454-73 33 37 (rec)

Ansökan

Referensnummer: A1026740
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?