Sjuksköterska till medicinmottagningen Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinges område för specialiserad vård har uppdraget att bedriva vård som kräver specialiserade medicinska, och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom området för nära vård. Den specialiserade vården bedriver verksamhet både på sjukhuset i Karlshamn och sjukhuset i Karlskrona. I likhet med hela Region Blekinge arbetar vi med att utveckla ett personcentrerat förhållningssätt. Medicinklinikens uppdrag är att ge invånarna specialiserad vård och behandling inom det invärtesmedicinska området. Vi kännetecknas av kompetenta medarbetare, hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Kliniken består av öppenvårdsmottagningar, vårdavdelningar, dialysenheter, dagvårdsenheter och medicinsk fotvård. På medicinmottagningen i Karlshamn arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och fotvårdsspecialister med mottagningsbesök, rådgivning och tidsbokning för klinikens patienter. Vi utför undersökningar, provtagningar och behandlingar. Här finns poliklinisk läkar- och sjuksköterskemottagning samt fotvårdsmottagning. På mottagningen finns de olika medicinska subspecialiteterna representerade. Vi arbetar med ständigt förbättringsperspektiv för att skapa kvalitet i vården för de vi finns till för. Vi har ett stort samverkansfokus inom och utanför den specialiserade vården. Det medicinska området utvecklas fort och vi håller oss i framkant genom att aktivt deltaga på utbildningar inom respektive subspecialitet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny kollega till vårt glada gäng på medicinmottagningen. Vi tänker oss att du huvudsakligen kommer att arbeta som neurologsköterska. Du kommer framförallt träffa personer med sjukdomar inom den neurologiska subspecialiteten så som Parkinson, MS, Epilepsi, ALS, tumörsjukdom etcetera. Du får en varierad arbetsdag både bestående av egen mottagning, rådgivning och administrativa arbetsuppgifter. Upplärningen sker tillsammans med vana kollegor och du får succesivt ta ett ökat eget ansvar för det dagliga arbetet. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds du utbildningstillfällen och nätverksträffar för sjuksköterskor inom professionen regionalt och nationellt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete med patienter med neurologiska sjukdomar. Vi söker dig som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen, är positiv och flexibel. Du bör även ha lätt för att organisera ditt arbete, vara noggrann, ansvarstagande och vara bekväm i att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: efter överenskommelse Vi tillämpar löpande tillsättning
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-04
Ansök senast
2020-03-01
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Lina Öhlin
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 22
  E-post: Lina Öhlin
 • Christina Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 32 46

Ansökan

Referensnummer: A932054
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.