Semestervikariat Kuratorer

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Specialistrehab på rehabiliteringskliniken tillhör Hälso- och Sjukvårdens område Nära Vård och kvinnokliniken tillhör området Specialiserad vård, de tillhandahåller kuratorsresurser till både öppen- och slutenvården på sjukhuset. Arbetet sker i team med patienten i fokus.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2020 söker Region Blekinge kuratorer till kvinnokliniken och rehabiliteringskliniken med placering vid sjukhuset i Karlskrona och i Karlshamn för semestertjänstgöring. Dina arbetsuppgifter innefattar psykosocialt behandlingsarbete bestående av kris- och stödsamtal med patienter och närstående, rådgivning och vägledning i sociala frågor samt kontakter med andra vårdgivare och samarbetspartner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen (vid tillträdesdagen). Tidigare erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvården är meriterande. Arbetet förutsätter goda språkkunskaper i svenska då du kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Socialt arbete
Yrkeskategori
Kurator
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat, tillträde enl. överenskommelse
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-16
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef Specialistrehab
  Telefon: 0455-73 49 79
 • Marianne Gertzell
  Verksamhetschef Kvinnokliniken
  Telefon: 0455-734611
 • Charlotte Karlberg
  Samordnare Kuratorer
  Telefon: 0455-73 45 28
 • Nina Lindberg
  Repr. SSR
  Telefon: 0455-73 51 74

Ansökan

Referensnummer: A922254
Ansök

Övrig information

Urval och tillsättning sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.