Sjuksköterska till Centraloperation i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hälso- och sjukvården bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Är du grundutbildad sjuksköterska och vill ha nya utmaningar? Vi har nu satt samman en spännande tjänst för dig som vill få fördjupade kunskaper i den preoperativa vården samt möjlighet att få kännedom om anestesi- och operationssjukvård. Arbetsuppgifterna består av att ta emot och förbereda patienter preoperativt, assistera läkare vid blockader, central venkateterinläggning, anläggande av epiduralkateter, övervakning av patientens vitala funktioner samt olika typer av smärtlindring/smärtbehandling inför operation mm. Vidare kommer du att delta i utvecklingsarbetet på avdelningen. Vi har en trivsam atmosfär på vår avdelning och vi värnar om goda samarbeten mellan yrkeskategorierna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för avancerad sjukvård. Meriterande är om du har några års yrkeserfarenhet. Du är engagerad, driven och flexibel då du lätt kan anpassa dig efter rådande omständigheter. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och har en positiv inställning. Du trivs med att samarbeta med både kollegor och patienter. Du är trygg i din yrkesroll och som person. Vidare vill du lära dig mer inom våra områden på kliniken och utveckla vår avdelning. Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet. Låter det intressant? Du kommer att få individuell introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Anestesikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-01-19
Ansök senast
2021-02-14
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Camilla Lind
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 53 07
 • Lena Leidefalk
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 53 06
 • Johan Sjöberg
  Vårdförbundet Anestesi Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 10

Ansökan

Referensnummer: A1000293
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?