Fysioterapeut till smärtrehab, rehabiliteringskliniken Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Sjukgymnastikavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillgodoser behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar samt bedriver specialiserad öppenvård. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Hos oss på rehabiliteringskliniken får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Smärtrehab, som tillhör specialistrehab (öppenvården), har team både i Karlshamn och i Karlskrona. Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut till ett av våra team i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Smärtrehabilitering är idag ett högprioriterat område såväl nationellt som inom Region Blekinge. Vår smärtrehabilitering är en väl etablerad verksamhet med goda resultat som håller i sig över tid. Inom rehabiliteringskliniken har vi en processorganisation för vårt rehabiliteringsarbete. Det är ett länsövergripande ansvar på specialistnivå. Arbetet sker i multimodala team där patienten aktivt deltar och tar ansvar i sin behandling. Teamen består av läkare, sjuksköterska, medicinsk sekreterare, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, socionom och undersköterska. Patientkontakten sker både individuellt och i grupp och har ett genomgående beteendeinriktat och kognitivt förhållningssätt. Du kommer att ha egna patientkontakter, men även tillsammans med andra teammedlemmar samt hålla patientutbildningar/föreläsningar och fysiska aktiviteter på våra hanteringskurser. Du erbjuds ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor. Tjänsten är placerad i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har några års klinisk erfarenhet samt erfarenhet av KBT. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav, då du kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter i såväl tal som skrift. Vidareutbildning inom smärtområdet är önskvärt. Önskvärt är också att du har erfarenhet av teamarbete, bedömning/utredning, grupp- och individuell behandling av patienter med långvarig problematik. Du uppskattar att arbeta i team, är flexibel och har intresse för patientgrupperna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-11
Ansök senast
2019-12-01
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A914911
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.