Kurator till Vuxenpsykiatrins mellanvård i Ronneby, Östra Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. I mellanvården arbetar läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Vi har tillgång till psykolog och kurator vid behov. Vi erbjuder dig kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling. Helhetstänkande, mångfald i metoder och relationellt perspektiv är hörnstenar i verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som kurator kommer du att arbeta med patienter som har en komplex psykiatrisk problematik, familj-, grupp- och nätverksarbete, delta vid samordnade individuella planer och ha ett nära samarbete med vårdgrannar och övriga medarbetare inom mellanvården.

Kvalifikationer

Vi ser att du är en erfaren och lyhörd kurator med socionomutbildning som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Psykiatrisk kompetens och erfarenhet är meriterande. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga. Du ska vara flexibel, nyfiken på utveckling inom ditt område och en god lagspelare. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Socialt arbete
Yrkeskategori
Kurator
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-23
Ansök senast
2021-08-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Roger Palmqvist
    Avdelningschef mott/mellanv Ronneby
    Telefon: 0455-73 16 25
    E-post: Roger Palmqvist
  • Du når fackliga representanter via växeln
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1040726
Ansök

Övrig information

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Detta underlättar hanteringen av inkomna ansökningar. Var noggrann när du fyller i ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du har sökt första gången, kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.
Hjälpte informationen på sidan dig?