Städare till städavdelningen i västra Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Regionservice har en städavdelning i Karlshamn som ansvarar för samtliga förvaltningars lokalvård, vilket innebär dagligstädning, golvvård, storstädning och maskinstädning.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du kommer vara en del i en arbetsgrupp vars uppgift är att upprätthålla de hygienkrav som är uppsatta för regionens lokaler. Du kommer ansvara och utföra lokalvård på ett individuellt städområde. Till förfogande har du modern städutrustning, rutinbeskrivningar, kombimaskiner och mångårig kompetens hos den övriga personalen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Du ska kunna behärska svenska tal och skrift. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. Stor vikt läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet och att enkelt kunna ställa om till nya förutsättningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Körkort är ett krav.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Sanering och renhållning
Yrkeskategori
Städare/Lokalvårdare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk i ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-14
Ansök senast
2020-03-01
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Erica Heinesson
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 30 30
  • Katarina Holmberg
    Kommunal
    Telefon: 0454-73 30 30

Ansökan

Referensnummer: A933339
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.