Sjuksköterska till medicinmottagningen Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinges område för specialiserad vård har uppdraget att bedriva vård som kräver specialiserade medicinska, och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom området för nära vård. Medicinklinikens uppdrag är att ge invånarna specialiserad vård och behandling inom det invärtesmedicinska området. Vi kännetecknas av kompetenta medarbetare, hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Kliniken består av öppenvårdsmottagningar, vårdavdelningar, dialysenheter, dagvårdsenheter och medicinsk fotvård. På medicinmottagningen i Karlshamn arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och fotvårdsspecialister med mottagningsbesök, rådgivning och tidsbokning för klinikens patienter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny medarbetare i vårt team av sjuksköterskor med tjänstgöring på AK-mottagningen. På AK-mottagningen arbetar du på delegation med ordinationer av blodförtunnande mediciner, registrering av provsvar och behandlingar samt rådgivning till våra drygt 2000 anslutna patienter. Detta är framförallt ett administrativt arbete där patientkontakt i första hand sker via telefonrådgivning. Stor öppenhet finns i teamet där du alltid har en kollega att rådgöra med. Likaså har vi ett nära samarbete med läkare i de fall och i de arbetsuppgifter detta behövs. Hos oss råder en öppenhet och en trevlig stämning där vi stöttar varandra och alla frågor är tillåtna. Upplärningen på AK-mottagningen sker succesivt och i nära samarbete med dina kollegor. När tiden är mogen får du delegationer för att arbeta självständigt. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds årligen deltagande på nätverksträffar för AK-sjuksköterskor i Södra Sjukvårdsregionen och därutöver utbildningsdagar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av mottagningsarbete, datasystemet System Cross samt dator- och telefonvana. Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker att ett gott bemötande är viktigt. Du bör även ha lätt för att organisera ditt arbete, fatta beslut, vara noggrann och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: efter överenskommelse Vi tillämpar löpande tillsättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-04
Ansök senast
2020-03-01
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Lina Öhlin
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 22
  E-post: Lina Öhlin
 • Christina Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 32 46

Ansökan

Referensnummer: A932030
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.