Dietist till Blekingesjukhuset Karlskrona, tillsvidaretjänst

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Dietisterna på Blekingesjukhuset är organiserade inom rehabiliteringskliniken, med en dietistmottagning i Karlskrona och en i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du: - Introduktion av erfaren kollega - Flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag - Möjlighet att påverka ditt uppdrag - Regelbunden fortbildning - Ett arbete som är omväxlande, lärorikt och inspirerande. Du är välkommen till vår härliga dietistgrupp där du kommer att få arbeta tillsammans med flera erfarna och kloka kollegor. Du och dina dietistkollegor sitter tillsammans på en mottagning och stöttas av medicinsk sekreterare. Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset. Tjänsten innefattar patienter i både sluten- och öppenvård och innebär arbete med enskilda patienter och med patienter i grupp. Vi täcker upp för varandra vid frånvaro eller utbildning, vilket ger dig möjlighet att vidga din kompetens. Teamronder på vårdavdelning samt utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal ingår i ditt uppdrag. Tyngdpunken i uppdraget ligger på patienter med: - Typ 1 diabetes hos barn, ungdomar och vuxna - Hjärtkärlsjukdom Vi ser fram emot att få lära känna dig och introducera dig i vår spännande verksamhet!

Kvalifikationer

Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla dietistverksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Dietist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-28
Ansök senast
2019-04-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A860475
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.