Semestervikariat Medicinsk sekreterare

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinge erbjuder sommaren 2021 arbete inom Hälso- och sjukvården. Arbetsplatserna finns inom hela länet. Du har därför möjlighet att ange om du har önskemål om specifik arbetsplats eller ort i din ansökan. Flertalet av verksamheterna har dagtidstjänstgöring men på akutmottagningen finns även möjlighet till dygnetrunttjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Du kommer att få arbeta med vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Inom vissa verksamheter förekommer även receptionsarbete.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare eller vara under utbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi samt god datavana. Du har även lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
30
Publicerad
2020-12-17
Ansök senast
2021-03-31
Läs mer
http://regionblekinge.se/jobb-och-utbildning

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A994931
Ansök

Övrig information

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?