Utbildningsanställningar för sjuksköterskor med inriktning kirurgisk vård

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Kirurgkliniken bedriver verksamhet på sjukhusen i Karlshamn och Karlskrona och erbjuder vård inom såväl urologi, kirurgi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. I Karlshamn sker elektiv kirurgi och poliklinik, medan akutkirurgin och den mer avancerade kirurgin är koncentrerad till Karlskrona. På sjukhuset i Karlskrona finns två av Kirurgklinikens mottagningar och två slutenvårdsavdelningar. Totalt är vi ca 200 medarbetare på kliniken. Se mer av oss på Instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Region Blekinge satsar på utbildningsanställningar med akademisk specialisttjänstgöring för sjuksköterskor med syftet att ytterligare höja kompetensen inom prioriterade områden för ett bättre omhändertagande av våra patienter. Du anställs i en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Utbildningsanställningen är på ett år vid helfartsstudier och två år vid halvfartsstudier och du har en månadslön som sjuksköterska under studietiden. Du har rätt till avtalsenlig semester och lön i enlighet med gällande kollektivavtal. Efter genomförd utbildning placeras du på anställning som specialistsjuksköterska kirurgisk vård på någon av Kirurgklinikens två vårdavdelningar i Karlskrona. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete som bygger på vår värdegrund engagemang, kvalitet och samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som söker och blir antagen till specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning kirurgisk vård med start höstterminen 2021. Observera att de flesta universitet har sista ansökningsdag är 2021-03-15. Du har en drivkraft att arbete med utveckling och förbättringar och ser det som en utmaning att göra din specialistutbildning i nära koppling till den verksamhet du kommer att arbeta i. Som person har du förmågan att se helheten, vill arbete tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har några års klinisk erfarenhet som sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde som specialistsjuksköterska sker efter avslutad och godkänd utbildning och gäller fr o m det datum då lärosätet utfärdat examensbevis.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-01-29
Ansök senast
2021-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anette Sjösten
  Avdelningschef avd. 48
  Telefon: 0455-73 44 84
  E-post: Anette Sjösten
 • Christine Bernbo
  Avdelningschef avd. 49
  Telefon: 0455-73 45 42
  E-post: Christine Bernbo
 • Kristina Wolgast
  Sjuksksöterska avd 49
  E-post: Kristina Wolgast
 • Maida Talic
  Sjuksköterska avd. 49
  E-post: Maida Talic

Ansökan

Referensnummer: A1003892
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?