Sytekniker till Ortopedtekniskt Centrum i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Bli en del av vårt team: På ortopedtekniskt centrum är vi ett team som präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Vi är en jämlik arbetsgrupp med stor åldersspridning och olika bakgrund. Detta gör att vi har högt i tak och en god social arbetsmiljö. Ortopedtekniskt centrum är en del av ortopedkliniken på Blekingesjukhuset, vi har verksamhet i Karlskrona och Karlshamn. Hösten 2018 flyttade vi in i nya lokaler som är anpassade för vår verksamhet med fokus på arbetsmiljö och modern teknik.

Arbetsbeskrivning

Som sytekniker kommer du att få arbeta med mätning och utprovning av måttanpassade kompressionsstrumpor, utprovning av bröstproteser, men även med korsetter och bråckbandage. I arbetet ingår att kunna hantera symaskin då ändringar på korsetter och andra hjälpmedel förekommer. Du kommer på sikt även att få vara delaktig i andra delar av produktionsarbetet. Hos oss kommer du att ha arbetsuppgifter som du kan utvecklas med. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med ett högt ansvarstagande men även stor frihet att vara kreativa. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trivsam miljö och ett trevligt arbetsteam där vi skräddarsyr din introduktionsperiod.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten är positiv, tycker om problemlösning samt att arbeta med människor. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, tar ansvar och är engagerad. För oss är flexibilitet i arbetet en självklarhet. Erfarenhet inom vården och av sykunskaper är meriterande. Arbetet kräver även en viss datorvana för att kunna hantera beställningar online och journalskrivning. Vi värderar gott samarbete ibland våra medarbetare, därför kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Tekniskt arbete
Yrkeskategori
Sjukhustekniker
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vikariat 1,5 år med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval kan komma att ske löpande. Provanställning kan komma att tillämpas.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-23
Ansök senast
2021-09-19
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Sara Azhmi
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-736346
  E-post: Sara Azhmi
 • Michael Fertig
  Ställföreträdande avdelningschef
  Telefon: 0455-736349
  E-post: Michael Fertig
 • Karin Wiredal
  Ortopedtekniker
  E-post: Karin Wiredal

Ansökan

Referensnummer: A1049406
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?