Distriktssköterska/sjuksköterska till Rödeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Rödeby vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi drygt 20 härliga medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 6400 listade patienter. På Rödeby vårdcentral har vi jobbat oss bort från hierarkiska strukturer och lägger istället fokus på att patienternas behov ska tillgodoses. Här värderar vi allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid. Här trivs både personal och patienter, vilket också visar sig i diverse undersökningar. Vi är en arbetsplats som uppmuntrar kreativitet och nya idéer! Vårdcentralen ligger dessutom i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter samt är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en positiv och driven distriktssköterska/sjuksköterska som vill jobba tillsammans med oss på ett vikariat t.o.m. 31 augusti 2021. Som distriktssköterska/sjuksköterska har du varierade dagar med många olika arbetsuppgifter. Telefonrådgivning, medicinska bedömningar och behandlingar, vaccinationer, omläggningar, injektioner och provtagningar är bara lite av vad du kommer att ägna dina dagar till. Till stöd har du hjälpsamma kollegor som alla värnar om gemenskap och trygg stämning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande liksom vidareutbildning inom astma/KOL och/eller diabetes. Du älskar att jobba som distriktssköterska/sjuksköterska och brinner för att ge god vård och hjälpa människor. Du är prestigelös och uppskattar att arbeta i team. Trygghet i arbetsrollen samt god förmåga att ta initiativ och fatta egna beslut är viktigt för att du ska trivas i tjänsten. Hos oss är du en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rödeby vårdcentral
Omfattning
Heltid
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2021-08-31
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-23
Ansök senast
2021-01-17
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Rodeby-vardcentral-Rodeby/

Upplysningar

  • Anna-Karin Larsson
    Avdelningschef
    E-post: Anna-Karin Larsson
  • Du når fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A996233
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?